Een pragmatisch team vol inspiratie

Met de enorme inzet van vele betrokken, staat Van de Wereld waar we nu staan. Dit team zet zich in voor alle psychosegevoelige mensen. Met het doel om gewoon de psychose te normaliseren.

Anne

Oprichtster Van de Wereld

In 2015 ontstond het idee voor Van de Wereld. In 2018 besloot ze dat het anders moest voor mensen in Nederland die hebben te leven met psychoses. 

Jim van Os

Hoogleraar psychiatrie

Jim van Os deed onderzoek in verschillende landen, het viel hem op dat psychose overal anders wordt gedefinieerd, gediagnosticeerd en zélfs wordt behandeld. “Iedereen vertoont wel eens psychotische kenmerken.”

Claartje Kruijff

Psycholoog en theoloog

Claartje is actief als predikant. Tevens bestuurslid en ambassadeur van Van de Wereld.

Jules Tielens

Psychiater en psychose expert

Jules Tielens is een gedreven psychiater met 25 jaar ervaring in de zorg voor psychosegevoelige mensen. Tevens bestuurslid en ambassadeur van Van de Wereld.

Floortje Scheepers

Hoogleraar Innovatie in de GGZ

Speelt een hoofdrol in veranderingen. Zoals: de Verhalenbank, Psynet, Psydata en netwerk intake.  

Ruben Schrameijer

GZ psycholoog in opleiding

Bestuurslid Van de Wereld en ambassadeur van de stichting. Verbonden aan Psy.nl

Sven Unik-id 

Conceptueel kunstenaar en ervaringsdeskundige

Een alleskunner uit Vlaanderen. Zie persoonlijke website en theatervoorstellingen.

Debby Kamstra

Helpt iedereen aan een baan

Bij BuurtzorgT, IPS of Roads: ze weet iedereen in zijn of haar kracht in de maatschappij te zetten. Een dwarsdenker die voor de 100% score gaat.

Daan

Actief voor de stichting

En ook vader, vriend, zoon, broer, oom, ondernemer, adviseur, tennisser, ervaringsdeskundige, schrijver, eega, stappenvreter, bedrijfseconoom, schelpenverzamelaar en altijd nieuwsgierig naar wat de ander allemaal is.  

Roland

Actief voor de stichting

A happy camper. Ervaring met het werken met individuen en teams binnen het internationale bedrijfsleven. Als coach, ervaringsdeskundige en vertrouwenspersoon weet hij dat verandering altijd mogelijk is.

jij

Vrijwillige inzet voor de stichting

Heb jij competenties op een van de  gebieden van organiseren, communicatie, social media, SEO, PR, dingen voor elkaar krijgen? Dan komen we graag in contact.

jij

Inzet voor de community

Kunstenaar, artiest, acteur ; wil jij meewerken aan gewoon de psychose normaliseren: dan komen we graag in contact met je.

Lever een bijdrage aan onze missie.
Gewoon de psychose normaliseren.
Word donateur. 

info@vandewereld.org