Aanmelden

De data voor de eerstvolgende cursus zijn:

* Dinsdag 14 mei 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
* Dinsdag  28 mei
* Dinsdag 11 juni
* Dinsdag 25 juni
* Dinsdag 9 juli

De coaching wordt gegeven door Jakobien Burema. Eerder werkte Stichting Van de Wereld o.a. samen met de coaches Thijs Sins en Nicole Smeenk.
Het kantoor van Career Crafters, op het IJsbaanpad 9 / 2e etage in Amsterdam, dient als locatie. Het ligt vlakbij het Olympisch Stadion en is goed te bereiken met het OV. Een routebeschrijving met google maps vind je hier.

Kosten zijn 125 euro voor de cursus (vijf bijeenkomsten in totaal). In het najaar van 2019 zullen we een terugkom-middag of avond organiseren. Let op: tot en met woensdag 3 april geldt er een early bird korting, de prijs is dan 105 euro.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de cursus die in mei 2019, kun je je aanmelden middels onderstaand formulier.

Stichting Van de Wereld heeft als missie om de werk/ carrièreplanning van mensen met psychose gevoeligheid te verbeteren. Dit betekent dat wij van de coachees een vergelijkbare focus verwachten. De cursus die Stichting Van de Wereld aanbiedt, is coaching, en géén therapie. Voor de (eventueel) noodzakelijke psychologische zorg of steun verwijst de stichting naar PsychoseNet en andere professionele zorg. Alle persoonlijke informatie die Van de Wereld ontvangt wordt vertrouwelijk behandeld.